Márvány polírozás

Save on your hotel - www.hotelscombined.com

Márvány padlófelület polírozás és felület impregnálást követően. A képen látható tardosi márvány magyarországon felettébb elterjedt kőburkolat.  Időszakos polírozásra minden márványfelületnek szüksége van szépsége megőrzéséhez. A kőpolirozás során a kő állapotától függően — ami a karcok mélységét, és felületi sérüléseket, vegyszerek, stb által okozott elszineződéseket, kitöréseket jelenti, — kell megkezdeni a felújitást. évente kétévente történő polírozó felújitásnál általában elég 1500 – 3000 grit es átpolirozás, és újraimpregnálás. Azonban ha hagyjuk leromlani a felület állapotát, akkor bizony komolyabb csiszolásra lehet szükség.. 10 évet meghaladó átlagos állapotú köveket általában már érdemes 400-800 grittől csiszolni, az ennél idősebb karcos felületekre pedig tapasztalataink szerint ahhoz hogy valóban szép legyen a végeredmény 100-200# grittől kell megkezdeni a márványcsiszolást.  A munkadíjak nagyban függnek a szerszámok kopásától, a terület méretétől, és a felület állapotától, a felhasznált impregnáló anyagoktól…stb..  A magyarországon alkalmazott árak természetesen kivitelezőtől/feltételektől függően eltérhetnek, de általánosságban 3-7000 ft között mozognak négyzetméterenként. ( 3000 ft selyemfény – 7000 tükörfény+impregnálás ) Általános elkövetett hiba, hogy spórolási szempont vagy hozzánemértés miatt magasabb grittől kezdik a munkát mint azt kellene., tudni kell azonban hogy ebben az esetben a felület sosem lesz szép fényű.

impregnált márvány

A csiszolást, polirozást követően felületre több rétegben felvitt védő – impregnálószer évekig nyújt exkluzív megjelenést kopottas márvány felületeiknek, és védi azt a karcolásoktól.  Használattól függően élettartama 1-5 év !

 

 

 

 

Polírozott márvány

201305271569201305271573polírozott márványHagyományos csiszolás – polírozással és impregnálással készitett padló.

Save on your flights

További cikkek

márványcsiszolás  concrete polishing Hungary  granite polishing Budapest  work in USA  agroimpex  apróhirdetések  olcsó szállás  top free webhost  stone polishing tools  betonozás