Márvány polírozás

Save on your hotel - www.hotelscombined.com

Márvány padlófelület polírozás és felület impregnálást követően. A képen látható tardosi márvány magyarországon felettébb elterjedt kőburkolat.  Időszakos polírozásra minden márványfelületnek szüksége van szépsége megőrzéséhez. A kőpolirozás során a kő állapotától függően — ami a karcok mélységét, és felületi sérüléseket, vegyszerek, stb által okozott elszineződéseket, kitöréseket jelenti, — kell megkezdeni a felújitást. évente kétévente történő polírozó felújitásnál általában elég 1500 – 3000 grit es átpolirozás, és újraimpregnálás. Azonban ha hagyjuk leromlani a felület állapotát, akkor bizony komolyabb csiszolásra lehet szükség.. 10 évet meghaladó átlagos állapotú köveket általában már érdemes 400-800 grittől csiszolni, az ennél idősebb karcos felületekre pedig tapasztalataink szerint ahhoz hogy valóban szép legyen a végeredmény 100-200# grittől kell megkezdeni a márványcsiszolást.  A munkadíjak nagyban függnek a szerszámok kopásától, a terület méretétől, és a felület állapotától, a felhasznált impregnáló anyagoktól…stb..  A magyarországon alkalmazott árak természetesen kivitelezőtől/feltételektől függően eltérhetnek, de általánosságban 4-12000 ft között mozognak négyzetméterenként. ( 4000 ft selyemfény – 12000 tükörfény+impregnálás ) Általános elkövetett hiba, hogy spórolási szempont vagy hozzá nem értés miatt magasabb grittől kezdik a munkát mint azt kellene., tudni kell azonban hogy ebben az esetben a felület sosem lesz szép fényű.

impregnált márvány

A csiszolást, polirozást követően felületre több rétegben felvitt védő – impregnálószer évekig nyújt exkluzív megjelenést kopottas márvány felületeiknek, és védi azt a karcolásoktól.  Használattól függően élettartama 3-5 év !

Várjuk megtisztelő ajánlatkérésüket a 06204939021 telefonszámon

Polírozott márvány

201305271569201305271573polírozott márványHagyományos csiszolás – polírozással és impregnálással készitett padló.

Save on your flights

További cikkek

.

  1. Névtelen
  2. Névtelen
  3. márvány csiszolás
  4. Névtelen

márványcsiszolás  betoncsiszoló  granite polishing Budapest  betoncsiszolás Budapest  agroimpex  apróhirdetések  olcsó szállás  top free webhost  stone polishing tools  betonozás